Gelaatsbehandelingen

Professionele reinigingsbehandeling

Duur 60 min

€ 43,00


Oppervlakte reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, dag of nachtverzorging

Professionele gelaatsbehandeling

Duur 90 min

€ 57,00


Oppervlakte reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, serum, massage, masker, dag of nachtverzorging

Speciaal behandelingen Deluxe

Hydraterend

Duur 90 min


Dit echt 'Hydratatie bad'  heeft een intensieve vocht inbrengende werking en zorgt ervoor dat de huid weer soepel en comfortabel aanvoelt.

Kalmerend

Duur 90 min


Speciaal voor de gevoelige huid met een speciaal 'ijsmasker' dat zorgt voor een kalmerend en verzachtend effect.

Zuiverend

Duur 90 min


Bij deze behandeling word gebruik gemaakt van een pakking van groene en witte klei voor een kalmerende werking. de vette glans verdwijnt en uw huid is weer fris en zuiver.

Anti rimpel

Duur 90 min


Een exclusieve peeling op basis van appelpitten poeder gecombineerd met een innoverend patchmasker dat de huid  gladder en voller maakt.

Mimosa

Duur 90 min


Speciaal voor de eerste rimpels tegen te gaan, met een speciale peeling en masker op basis van de mimosa bloem werkt het vocht inbrengend en strijkt de eerste rimpeltjes plat.

Liftend

Duur 90 min


In deze behandeling wordt een thermisch gipsmasker gebruikt waardoor de anti-huidverouderingswerkstoffen dieper in de huid kunnen dringen waardoor de gezichtscontouren worden verstevigd.

Liftend met fruit zurende peeling

Duur 90 min


Deze professionele peeling bevat een plantaardig concentraat van AHA van 26%, dat de cel vernieuwing bevordert. Een werkstoffencomplex met drievoudige werking stimuleert verzachting, hydratatie en huidvernieuwing  

Anti age

Duur 90 min


Bij deze behandeling werken we met extracten van rozen. We hebben een speciaal scrub masker die de cel vernieuwing stimuleert, daarnaast zit er een collageen boost bij in de vorm van een bio masker gedrenkt in hyaluronzuur.

Végétales Intensives, high result

Duur 90 min


Drie verzorgingslijnen gericht op hydratatie, rode/couperose, vermoeide, acne, vale/doffe huid. In deze lijn wordt er gebruik gemaakt van stamcellen en vrijwel geheel natuurlijk, dus perfect voor de veeleisende huid.

(Vitamine C ampul mogelijk bij iedere behandeling + € 13,50

Om het effect van uw behandeling te behouden zijn de verzorgingsproducten voor thuisverbruik bij ons te verkrijgen.